Yritysrahoitus

Yritysrahoituksesta ei tarvitse tehdä vaikeata.

Hae kauttamme yrityslaina ja me kilpailutamme yrityksellesi sopivan lainan usealla pankilla ja lainanantajalla. Sinun tarvitsee vain vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita näistä paras laina yritykselle.

Hae jo tänään sillä saat nopean lainapäätöksen ja näet vaihtoehdot yritysrahoitukselle heti.

Laskurahoituksen avulla rahoitat laskusi ja vapautat pääomaa käyttöösi. Lue lisää myyntilaskurahoituksesta ja ostolaskurahoituksesta.

Luottolimiitti on yritykselle joustava tapa paikata kassavirran kausittaisia heittelyjä. Lainaa joustavasti aina kun tarvitset käyttöpääomaa vaihtelevaan tarpeeseen.

Yrityslainan avulla saat käyttöpääomaa yrityksellesi. Hae lainaa yrityksesi tarpeiden mukaan ja saat päätöksen välittömästi.

Hae nopeaa ja helppoa rahoitusta yrityksellesi

Yritysrahoituksen hakemisen ei tarvitse olla vaikeaa. Voit hakea nykyään rahoituksen yritykselle nopeasti ja helposti netissä. Tämä tuo joustavuutta ja nopeutta toiminnan rahoittamiseen.

Kun haet rahoitusta yritykselle pankin kautta, niin sinun tarvitsee usein toimittaa useita liitteitä ja dokumentteja pankille lainahakemuksesi tueksi. Me emme tarvitse sinulta liiketoimintasuunnitelmaa tai sinun ei tarvitse lähettää muita turhia dokumentteja lainapäätöksen tekemiseen. Uskomme että tiedät mihin tarvitset rahoitusta.

Hae laina kauttamme ja huomaat kuinka helposti rahoitusta voi saada. Kaipaamme sinulta vain perustiedot yrityksestä ja nimenkirjoitusoikeutetulta hakijalta. Kilpailutamme rahoituksen yritykselle ja sinun tehtävä on vain vertailla yrityslainatarjouksia ja valita paras laina yrityksesi rahoittamiseen.

Yrityslainat turvallisesti ja luotettavasti​

Katso kaikki vaihtoehdot yrityslainallesi. Hae yritysrahoitusta jo tänään.

Yrityksesi voi kasvaa yritysrahoituksen avulla

Yrityksille voi tulla monenlaisia tarpeita rahoitukselle. Ehkä yrityksesi tähtää kansainvälisille markkinoille, haluaa laajentaa toimintaansa tai tarvitsee yrityslainaa tuotantolaitteiden investointeihin.

Rahoitustarpeet riippuvat aina yksilöllisesti yrityksen koosta ja tarpeista. Ennen rahoituksen hakemista kannattaa tehdä laskelmia, joiden avulla on helppo arvioida minkä kokoinen rahoitus on tarpeellinen yrityksellesi.

Rahoitus voi antaa yrityksille tarvittavan käyttöpääoman yritystoiminnan seuraavan kehitysaskeleen ottamiseksi. Tämä mahdollistaa myös investointien nopeuttamisen, jolloin voit saada enemmän liikevaihtoa panostamalla yritykseesi hieman suunniteltua aikataulua nopeammin.

Rahoituksen tarve on aina yksilöllinen, mutta yleisimmät toimenpiteet joihin yritysrahoitusta haetaan ovat:

  • Investointi laitteisiin/yritykseen
  • Laitehankinnat ja konehankinnat
  • Myyntisaatavien tai ostolaskujen rahoitus
  • Käyttöpääoma
  • Omistusmuutokset
  • Sukupolvenvaihdos
  • Yritysjärjestelyt
  • Rahoituksen uudelleenjärjestely

Yrityslaina

Yrityslainaa saa nykyään nopeasti netin kautta. Täytä hakemus ja rahat voivat olla yrityksesi tilillä jo tänään.

Yritysrahoitus

Hae yritysrahoitusta, jotta yrityksesi voi ottaa seuraavan edistysaskeleen toiminnassaan. Kilpailutat helposti rahoituksen ja nopeimmillaan rahat ovat yrityksesi tilillä samana päivänä.

Laskurahoitus

Laskurahoitus onnistuu kauttamme. Kauttamme voit rahoittaa ostolaskusi tai myyntilaskusi

Luottolimiitti

Luottolimiitti antaa yrityksellesi joustavaa käyttörahaa, jota on mahdollista nostaa aina tarpeen mukaan.

Laskurahoitus ja luottolimiitti yritysrahoituksen muotona

Koko ajan suositummaksi tuleva rahoitusratkaisu yrityksille on laskurahoituksen rahoittaminen. Laskurahoitus vapauttaa yrityksesi käyttöön pääomaa nopeammin kuin saisit laskuttamalla asiakkaitasi. Jotkin asiakkaat vaativat nykyään yli 60 päivän maksuaikoja ja tämä voi aiheuttaa ongelmia yrityksesi kassavirralle. Myymällä laskusi eteenpäin saat välittömästi rahaa yritykselle käytettäväksi ja sinun ei tarvitse huolehtia laskun saamisista.

Ostolaskujen rahoittaminen on myös nykyään suositumpaa kuin ennen. Ostolaskujen rahoituksella voit pidentää ostolaskujesi maksuaikaa tarpeesi mukaan. Ostolaskurahoitus mahdollistaa esimerkiksi yhden suuren ostolaskun maksurasitteen jakamisen useammalle kuukaudelle. Näin yrityksesi kassavirta ei kärsi yhden suuren ostolaskun seurauksena vaan voit jakaa summan pienempiin osiin ja maksaa laskun esimerkiksi 12 kuukauden kuluessa.

Luottolimiitti mahdollistaa kassavirran kausittaisen vaihtelun tasaamisen joustavasti. Jos toimialasi on vahvasti kausiriippuvainen, niin voit käyttää luottolimiittiä silloin kuin yritykselle ei tule muuten kassavirtaa. Luottolimitti auttaa myös kattamaan yllättäen aiheutuvia kustannuksia, jos esimerkiksi tuotannossa tärkeä kone sattuisi rikkoutumaan yllättäen.

Yritysrahoitus ilman vakuuksia

Vakuudeton yrityslaina ei tarvitse pantattavaa omaisuutta lainaa vastaan. Yritykselläsi ei tarvitse olla esim. liikekiinteistöä tai teollisuuskiinteistöä pantattavaksi, eikä yrityksesi tarvitse pantata sen irtaimistoa. Yrittäjänä sinun ei myöskään tarvitse pantata henkilökohtaista omaisuutta yrityksen lainaa vastaan.

Yrityslaina on mahdollista saada ilman reaalivakuuksia, jos vastuuhenkilö toimii lainan takaajana. Laina tulee yrityksen käyttöön, mutta lainaa on mahdollista hakea ja taata, jos olet nimenkirjoitusoikeutettu yrityksessä.

Yritysrahoitus ilman vakuuksia on mahdollista saada nopeasti, sillä voit toimia itse lainan takaajana. Tämä nopeuttaa lainan käsittelyprosessia ja laina on mahdollista saada yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana.

Yrityksen rahoittaminen pankin avulla voi olla mahdotonta

Yrityksesi rahoittaminen voi olla mahdotonta pankin avulla. Pankit ovat kiristäneet lainaehtojaan yrityksille ja yleensä ne vaativat reaalivakuuksia lainapäätöksen tueksi. Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä ei ole välttämättä tarpeeksi reaaliomaisuutta, jota voisi pantata lainan vakuudeksi. Myös vasta perustettujen yritysten on vaikea saada laina pankkien kautta.

Pankit vaativat myös paljon dokumentteja lainapäätöksen tueksi. Yrityksen tulee toimittaa pankille esim. liiketoimintasuunnitelma, tilinpäätös, tiedot yrityksen omistussuhteista ja yrityksen kuvaus ja seuraavan vuoden budjetti. Tämän aineiston läpikäynti jo aiheuttaa sen, että rahoituksen myöntäminen on hidasta ja kankeaa.

Vaikka olisit toimittanut kaikki vaadittavat dokumentit pankille ja yrityksesi olisi vakavarainen, niin et välttämättä saa rahoitusta pankista. Pankit vaativat yleensä suuria reaalivakuuksia ja haluavat pienentää oman riskinsä lainasta niin pieneksi, että lainasumma pienenee liikaa tai vaaditut vakuudet ovat kohtuuttomat tarjottua lainasummaa vastaan.

Yrityslaina.net - Usein kysytyt kysymykset

Yritysrahoitus on yrityksille suunnattua lainaa, jonka avulla yritys voi laajentaa toimintaansa, tähdätä kansainvälisille markkinoille tai sijoittaa yrityksen investointeihin. Yritysrahoituksen tarpeita on myös muita ja ne riippuvat yrityksestä yksilöllisesti.

Nopeaa yritysrahoitusta saa nykyään netin kautta jopa saman päivän aikana. Riippuen hakemastasi lainasummasta voit saada lainapäätöksen ja rahat yrityksen tilille nopeasti. Lainaprosessi perustuu pitkälle automatisoituun lainahakemuksen käsittelyyn ja tämä mahdollistaa nopean lainapäätöksen tekemisen ja luoton maksamisen.

Voit saada yritysrahoitusta tarpeestasi riippuen jopa 250 000 euroa. Näet kauttamme heti saamasi tarjoukset yritysrahoitukselle, kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen.

Tarvitset lainahakemukseen yrityksen perustiedot, sekä lainanhakijan tiedot. Yrityksen tiedoista lainahakemukseen tarvitaan yleensä yrityksen y-tunnus, liikevaihtolukemat sekä yrityksen tilinumero. Näillä tiedoilla pääset jo alkuun yrityslainan hakemisessa. Jos jokin pankki tai rahoituslaitos tarvitsee lisää dokumentaatiota lainapäätöksen tueksi, niin saat siitä tietoa lainaprosessin aikana.

Yritysrahoitusta on mahdollista saada ilman reaalivakuuksia. Yritykselläsi ei tarvitse olla liikekiinteistöä, teollisuuskiinteistöä tai irtaimistoa lainan vakuudeksi. Sinun ei myöskään tarvitse pantata henkilökohtaista omaisuutta lainaa vastaan vaan voit toimia itse yrityksesi lainan takaajana.

Rahoitus yrityksille on yleensä yrityslainaa jolla yritys voi itse kehittää toimintaansa. Muita muotoja yritysrahoitukselle ovat laskurahoitus yrityksen ostolaskuille sekä myyntilaskuille ja yrityksen luottolimiitti, joka tuo joustoa yrityksen kausittaisiin kassavirtavaihteluihin.