Luottolimiitti yritykselle

Luottolimiitti antaa joustoa toimintaasi.

Myös yrityksen luottolimiitti kannattaa kilpailuttaa. Voit hakea luottolimiittiä kauttamme, kilpailutamme limiitit ja sinun tarvitsee ainoastaan valita paras luottolimiitti yrityksellesi.

Täytä hakemus ja näet nopeasti millaista luottolimiittiä yrityksellesi on tarjolla.

Laskurahoituksen avulla rahoitat laskusi ja vapautat pääomaa käyttöösi. Lue lisää myyntilaskurahoituksesta ja ostolaskurahoituksesta.

Yrityslaina antaa yrityksellesi nopeasti rahaa käyttöön. Yrityslainan avulla voit investoida yrityksesi kasvuun, kattaa yllättäviä kuluja tai auttaa yritystäsi selviytymään kassavirran kausivaihteluista.

Yritysrahoituksen avulla investoit yritykseesi. Saat lisää käyttöpääomaa yritykselle ja voit toteuttaa esimerkiksi suunnitellun investoinnin etuajassa.

Yrityksen luottolimiitti apuna kausivaihtelun hallinnassa

Yrityksen luottolimiitti on kätevä apu kun halutaan turvata riittävä käyttöpääoma hiljaisille kausille. Yrityksen luottolimiitillä tarkoitetaan jatkuvaa luotollista yritystiliä, jonka joko pankki tai muu luottolaitos on myöntänyt. Limiitti antaa esim. pk-yritykselle mahdollisuuden nostaa rahaa vaivattomasti, ilman että on pakko täytellä uusia lainahakemuksia tai edes olla yhteydessä luotonmyöntäjään.

Yrityslainat turvallisesti ja luotettavasti​

Katso kaikki vaihtoehdot yrityslainallesi. Hae yritysrahoitusta jo tänään.

Luottolimiittiä voi käyttää moniin eri tarkoituksiin

Luottolimiitin käyttökohde ei tarvitse olla selvillä silloin kuin yrityksesi on hakemassa lainaa. Jos firmasi on toiminut jo pitkään, ei luoton hakemiselle pitäisi olla minkäänlaisia esteitä. Kannattaa aina alussa kysyä asiasta omassa pankissa. He näkevät yrityksesi maksuhistoriikin ja tuntevat sinut jo ennestään, joten he voivat suoraan sanoa onnistuuko limiitin hakeminen.

Esimerkiksi laskettelukeskukset voivat olla luottolimiitin tarpeessa kesäisin, koska keskuksessa toiminta on vähäistä juuri tähän vuodenaikaan. Luotollinen tili auttaa tässä tapauksessa kausivaihtelun hallinnassa ja turvaa laskettelukeskuksen riittävän käyttöpääoman myös kesäkaudelle. Toisenlaiset yritykset voivat käyttää luottolimiittiä toisenlaiseen tarkoitukseen. Yritys voi käyttää luottoa jos esimerkiksi tuotannon kone hajoaa ja tarvitaan heti korvaava laite, ilman että uuden koneen ostaminen vaikuttaa firman kassaan. Luotto sopii siis melkein kaikille yrityksille jotka tarvitsevat rahoitusta nopeasti ja rahat heti tilille.

Yrityslaina

Yrityslainaa saa nykyään nopeasti netin kautta. Täytä hakemus ja rahat voivat olla yrityksesi tilillä jo tänään.

Yritysrahoitus

Hae yritysrahoitusta, jotta yrityksesi voi ottaa seuraavan edistysaskeleen toiminnassaan. Kilpailutat helposti rahoituksen ja nopeimmillaan rahat ovat yrityksesi tilillä samana päivänä.

Laskurahoitus

Laskurahoitus onnistuu kauttamme. Kauttamme voit rahoittaa ostolaskusi tai myyntilaskusi

Luottolimiitti

Luottolimiitti antaa yrityksellesi joustavaa käyttörahaa, jota on mahdollista nostaa aina tarpeen mukaan.

Luotollinen tili toimii yrityksen luottokorttina

Luotollinen tili on melkein sama kuin luottokortti. Korttia luottolimiitti ei vaadi, vaan yrityksesi voi nostaa lainan tilille suoraan luottolaitoksen verkkopalvelussa. Limiitin hakeminen onnistuu nykyään myös suoraan verkossa, eli sinun ei tarvitse lähettää paperihakemusta postitse. Luottolimiitin hakeminen kannattaa hoitaa heti, vaikka yrityksesi ei tarvitsekaan luottoa juuri nyt. Luoton hakeminen ei tarkoita sitä, että yrityksesi on pakko nostaa rahat tilille heti. Korkoa tai muita kuluja ei tarvitse maksaa vaikka limiitin on hakenut mutta sitä ei olla otettu käyttöön.

Kun haet rahoitusta luottolimiitin muodossa, sovitte luoton yksityiskohdista aina luottolaitoksen kanssa erikseen. Tässä sovitaan esimerkiksi luoton määrästä, paljonko korkoa yrityksesi maksaa lainasta ja käytetyn luoton takaisinmaksuaikataulusta. Jos luottolaitokselle täytyy toimittaa vakuuksia, hoidetaan ne tässä vaiheessa. Uusia hakemuksia tai mitään liitteitä ei tarvitse enää toimittaa sen jälkeen kun luotto on myönnetty. Nostot hoituvat parilla klikkauksella.

Luottolimiitin hakeminen

Luottolimiittiä voi hakea joko omasta pankista tai suoraan netistä. Limiittiä tarjoavat useimmiten pankit ja sieltä saa usein helposti hakemuksen vireille. Esim. Fellow Finance tarjoaa myös normaalin yrityslainan lisäksi luottolimiittiä. Hakemus Fellow Financen kautta on nopeaa, helppoa ja ilmaista. Fellowin luottolimiitin korko alkaa 6 prosentista.

Luottolimiitin takaisinmaksu

Koko limiitti on käytettävissä heti kun hakemuksesi on hyväksytty. Vaikka luottolimiitti onkin heti käytettävissä, ei koko lainaa ole pakko nostaa tilille heti. Jos nostan luoton määrästä vain osan, maksat ainoastaan siitä summasta korkoa ja kuluja. Yrityksen näkökulmasta luottolimiitti on hyvinkin kätevä. Samalla kun maksat lainaa takaisin, nousee luottolimiittisi taas. Eli maksamalla saat yrityksellesi lisää luottoa käytettäväksi myöhempään ajankohtaan.

Esim. Fellow Finance luottolimiitti takaisinmaksu mitoitetaan aina yrityksesi kassatilanteen mukaan. Ensimmäisen vuoden aikana et maksa muuta kuin korkoa ja itse lyhennykset alkavat vasta tämän jälkeen.

Yrityslaina.net - Usein kysytyt kysymykset

Yritykselle myönnettävä luottolimiitti on yleensä pienempi kuin yritykselle myönnetty laina tai rahoitus. Hae luottolimiittiä, jos yrityksesi tarvitsee joustavaa lainaa, muussa tapauksessa hae sivuiltamme yrityslainaa.

Luottolimiitin voivat saada kaupparekisterissä olevat aktiiviset suomalaiset yritykset, joiden vastuuhenkilöt asuvat Suomessa.

Luottolimiittiä hakeva yritys voi olla jo vuosikausia toiminut tai sitten vastaperustettu yritys.

Yrityksen vastuuhenkilö voi hakea luottolimiittiä yritykselle. Huomioi, että hakijan tulee olla nimenkirjoitusoikeutettu.

Yrityksen luottolimiitin korko määräytyy aina yrityskohtaisesti. Yrityksen limiitin korko perustuu kokonaisarvioon.

Yleensä yrityksen luottolimiitit ovat pienempiä nostoja myönnetystä kokonaissummasta, joten korkoa kerääntyy vain nostetulle summalle.

Luottolimiitin hakemiseen sinun tarvitsee täyttää muutamat perustiedot yrityksestä, kuten esimerkiksi: pankkitilinumero, tiedot yrityksen liikevaihdosta ja yrityksen y-tunnus.

Myös hakijan tiedot tulevat luottolimiittihakemukseen.

Yritykselle on mahdollista hakea luottolimiittiä ilman vakuuksia.

Et tarvitse reaalivakuuksia luottopäätöksen tueksi kun haet luottolimiittiä.